2015. november 26., csütörtök

Teszt! - Neogence hialuronsavas hidratáló eszencia.

Sziasztok! 

A legutóbbi Pixiboxban, kapott helyet a mai bejegyzésem alanya. 



A Neogence márka egy innovatív biotechnológiát alkalmazó tajvani cég, termékeikben a legfőbb összetevő a hialuronsav. Fontos kiemelni, hogy parabén mentesek és MI/MCI mentesek. 
Elméletileg minden bőrtípusra alkalmazható, de legfőképpen a vízhiányos bőrre ajánlják. 
Felbontástól számított félévig lehet használni és az eredeti ára: 30ml/20.890 Ft. 


Az én kiszerelésem 6 ml-es és három hete használom folyamatosan. A hidratálás mellett a hámlasztás a legfontosabb tulajdonsága. Akkor kezdtem el használni, amikor a legrosszabb állapotban volt a bőröm.
Más termékekkel együtt használtam, hiszen az esti arcápolási rutinom szerves része lett. 
Az illata nem igazán jól kivehető, lehet hogy nincs is neki. Adagolása cseppentős módszerrel működik, így elég higiénikus, mert nem kell hozzáértetni az arcbőrhöz.  
Legfőképpen a csúszós, könnyed anyaga miatt rendkívül hamar beszívódik és mattra "szárad". Nincs maró vagy égő érzés, ami a hámlasztóknál elő szokott fordulni. Sminkalapként viszont nem használnám, mert nincs meg az a tápláló érzet, amit mondjuk egy arckrém ad. 
Bár jogos lehet a feltevés, hiszen az arckrém a bőr kiszáradását hivatott megakadályozni, míg a bejegyzés alanyom a hámlást segíti elő.
A bőröm problémás területeire koncentráltam jobbára és szerintem ő is közrejátszott annak érdekében, hogy egyre kevesebb bőrhibám van. A hideg idő beköszöntével viszont elteszem a kis dobozkájába és megfelelő helyet keresek neki, hogy tudjam később is használni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése